Usi si ferestre lemn

Usa lemn

Usi si ferestre lemn

Atelierul nostru de tamplarie produce la comanda usi si ferestre din lemn stratificat pentru cele mai rafinate gusturi.

Tamplaria este profil Eurofalz cu grosimi intre 68 si 90mm, sticla termopan sau tripan. Mai multe detalii gasiti pe website: www.woodstate.ro

Indiferent ca vorbim despre locuinta, biroul, hotelul sau restaurantul pe care il reprezentati, intrarea in oricare din acestea este cartea dumneavoastra de vizita si primul impact pe care vizitatorii dumneavoastra il simt in momentul in care va trec pragul.

Wooden entrance door

Ne dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii functionale si cu un design atragator, oferindu-va cele mai potrivite solutii.

 

Masa lemnoasa

Lemnul stratificat este achizitionat de la mai multi furnizori din tara dar si din strainatate. De la ei achizitionam diferite esente de lemn sub forma de elemente stratificate. Acestea sunt uscate timp indelungat in cuptoare speciale ajungand astfel la o umiditate intre 8-12%.

Folosim doar lemn uscat si triplu stratificat pentru toate lucrarile atelierului de tamplarie lemn masiv Woodstate. Toate lucrarile noastre sunt protejate in trei straturi cu solutii profesionale Adler Austria https://www.adler-coatings.com/company

Va prezentam mai jos cateva exemple de profil 68mm – 78mm – 90mm, pentru sticla termopan, respectiv tripan.

Ferestre lemn profil 68mm si 90mm

 

Pentru ferestre si usi se foloseste lemn triplu stratificat din diferite esente. Acesta asigura reducerea drastica a posibilitatii lemnului de a prezenta torsiuni in timp sau crapaturi.

Localizare – prezentare usi si ferestre lemn

Fabrica Woodstate SRL este localizata in Bucuresti zona Pallady (intrarea pe autostrada A2). Va stam la dispozitie pentru orice fel de informatie privind realizarea de usi si ferestre la comanda.

Pentru mai multe detalii privind lucrarile noastre puteti accesa: https://woodstate.ro/despre-noi/ sau prelua referinte de la clientii nostri: http://www.lemnaria.ro

Ne puteti contacta via e-mail sau telefonic oricand de Luni pana Vineri intre orele 9:00-17:00, in urmatoarele moduri:

E-mail:

mihai.m@woodstate.ro

dana.m@woodstate.ro

Tel: +40725353524 sau,

+40752401080

Website: www.woodstate.ro

Facebook: Woodstate Romania https://www.facebook.com/profile.php?id=100063865190122

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Woodstate

Woodstate este o societate de familie, care la inceputurile sale (2008), s-a ocupat cu comercializarea de produse ceramice si mobilier.

Ultimele articole