Despre noi

Woodstate

Despre noi

Woodstate este o societate de familie, care la inceputurile sale (2008), s-a ocupat cu comercializarea de produse ceramice si mobilier. In timp, datorita conditiilor pietei si pretentiilor crescute ale clientilor, au aparut tot mai des solicitari de anumite produse din zona mobilierului sau elementelor din lemn masiv, care nu puteau fi satisfacute la un pret rezonabil si in timp util pentru acestia, moment care a reprezentat punctul de pornire a ceea ce reprezinta activitatea noastra actuala.

Astfel, avand in vedere portofoliul de clienti existenti, cererea crescanda de produse si servicii, dar si oferta mica in raport cu cererea pietei, in anul 2019 am decis demararea unei investitii unde in prezent societatea noastra produce in principal, usi de interior/exterior si ferestre din lemn stratificat de cea mai inalta performanta energetica. In paralel, societatea noastra poate produce si alte tipuri de lucrari de tamplarie, avand dotarile necesare dar si experienta timpului si proiectelor realizate in trecut.

Cute vintage wood windows

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru se concentreaza foarte mult pe calitate cu accent deosebit pentru latura functionala, economie de energie, sustenabilitate dar si estetica a lucrarilor efectuate. Cea mai mare satisfactie este multumirea ce se poate citi pe fetele clientilor nostri atunci cand produsele realizate de fabrica noastra sunt livrate catre acestia. Mediul economic si in special productia, sunt adevarate provocari in zilele noastre, dar zambetul si bucuria clientilor ne ajuta mereu sa continuam si sa devenim tot mai buni in ceea ce facem. Asa este, noi nu facem orice si nici nu ne dorim sa fim “buni la toate”. Suntem de parere ca fiecare dintre noi are obligatia de a investi tot efortul de care dispune in obtinerea celor mai inalte standarde de calitate in ceea ce si-a propus sa realizeze. Pe scurt, noi nu facem orice, dar depunem toate eforturile pentru ca ceea ce livram sa mearga spre perfectiune si suntem mandrii de asta.